Melatonin Up, Borovnica 60kom

19.00 KM

Sastav:
Sećeri: Maltitol, Sorbitols; Water, Gelatine, Acid: Citric Acid; Coconut Oil, Rapeseed Oil, Glazing Agents: Beeswax, Carnauba Wax; Flavouring, Colour: Brilliant Blue FCF; Melatonin, Vitamin B6.

Uzmi 1 30 minuta prije spavanja.

SLATKI SNOVI!
1 mg melatonina po gumastome
Samo jedan gumeni dan
Gluten i šećer
Spavanje je od vitalnog značaja za održavanje ispravnog stanja zdravlja. Kvaliteta spavanja je problem koji utječe na mnoge ljude i zauzvrat je usko povezan s proizvodnjom melatonina. Melatonin se prirodno proizvodi mozak tijekom noći i djeluje kao signal koji pokazuje da je vrijeme za spavanje.

Poteškoća spavanja rezultat je promjena u sintezi melatonina. Nešto slično događa se primjerice s jet lagom, kada se ciklus mirovanja mijenja zbog dugog putovanja.

S godinama tijelo gubi sposobnost sinteze melatonina, zbog čega starije osobe često imaju poteškoća s spavanjem. Djelovanje pomaka, redovita uporaba protuupalnih lijekova i izlaganje elektromagnetnim valovima i svjetlost emitiranih električnim uređajima također su odgovorni za promjene u normalnoj proizvodnji melatonina.

Melatonin UP daje 1 mg visokokvalitetnog melatonina. Melatonin je učinkovita pomoć kod poremećaja spavanja, smanjenje vremena spavanja, reguliranje ciklusa spavanja i ublažavanje jet lag. Uz smanjenje vremena za spavanje, uzimanje melatonina također pomaže u poboljšanju kvalitete spavanja, smanjujući broj puta kada se probudite tijekom noći, pružajući tako ugodniji san.

Poremećaj spavanja može rezultirati različitim zdravstvenim problemima kao što su stres, visoki kolesterol, visoki krvni tlak ili glavobolje. Uzimanje melatonina može pomoći ako je uzrok tih problema zbog nedostatka sna. Melatonin također može pomoći u jačanju obrane kako bi se postigao restorativni san.

Uz svoje zdravstvene prednosti za spavanje, melatonin je poznat po svojoj antioksidativnoj snazi ​​i široko se koristi za borbu protiv učinaka starenja.

Prepustite se dok se brinete o sebi s Melatonin Up, najukusnijim načinom uzimanja vaše doze melatonina zahvaljujući ukusnom, 100% šećeru.

 

 Nutritional Information  Per 1 gummy
 Vitamin B6  0,7 mg (50%*)
 Melatonin  1 mg
 *NRV: Nutrient reference value.
Proizvođač

Weider

Vrsta

Bar

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Melatonin Up, Borovnica 60kom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *