O nama

Tvrtka „Xerses d.o.o.“ sa sjedištem u Mostaru je osnovana 2000. godine sa jedinim ciljem – nabavkom i distribuiranjem  na području Bosne i Hercegovine visokokvalitetnih dijetetskih dodataka prehrani.

Vođeni krilaticom „Samo najkvalitetnije je dovoljno dobro za Vaše zdravlje, ljepotu i tjelesnu snagu“, čitavo vrijeme svog rada se vodilo isključivo kvalitetom na visokoj razini, nikada ne ustupajući svoje opredjeljenje trenutnim pomodarskim trendovima u vidu nabavki i zastupanja niskorangiranih ili čak i nepoznatih proizvoda, bez obzira na mogući trenutni financijski probitak.

Nama nikada nije bio prioritet kvantiteta, niti u ponudi niti u financijskom učinku, nego isključivo kvaliteta jer radi se o proizvodima koji mogu lako utjecati negativno na Vaše zdravlje, pa što se tiče nas, tu nema mjesta proizvodima koji po svojoj reputaciji ne ulaze u grupu najkvalitetnijih i najpouzdanijih.

Imajući to u vidu, uvijek smo zastupali mali broj brendova.

Osnovu naše ponude čine proizvodi brenda WEIDER, točnije sada korporacija WEIDER GLOBAL NUTRITION.

Naravno, osnivač je glasoviti Joe Weider, začetnik fitnesa i bodybuildinga i njima primjerene prehrane.

Brend je sa neprekidnim prisustvom na tržištu preko 80 godina. Za nas izuzetna čast i ponos je biti u tom lancu, za Vas sigurnost u pogledu kvalitete, bez ikakvog razmišljanja.

Pored navedenog,  u našoj ponudi je i  „Z KONZEPT“, brend koji ponosno ističe „made in Germany“ te „Doping Free“, „GMO Free“ i „Aspartame Free“. Za početak sigurno dovoljno svakom sportašu i rekreativcu da odluči barem probati neki od proizvoda „Z Konzept“, uz prihvatljivu cijenu za tu kvalitetu.

Dakle, 17 godina našeg rada je brzo prošlo, nadamo se na Vaše zadovoljstvo.

Zapravo, u to smo sigurni jer i oni koji su podlegli euforiji „no name“ proizvoda, bagatelne cijene i upitne kvalitete, poslije doživljenog razočaranja ponovno se nama vraćaju.

A mi, kao i do sada, jedino ćemo se rukovoditi našom krilaticom kojom se rukovodimo od početka rada: „Samo najkvalitetnije je dovoljno dobro za Vaše zdravlje, ljepotu i tjelesnu snagu“

Sve iz naše ponude možete pranaći u najbolje opremljenim fitnes centrima i ljekarnama.

 

S poštovanjem, Vaš Xerses

NAŠA LOKACIJA
NAŠE PROSTORIJE