CITRULLINE MALATE 300 g

48.00 KM

HX Nutrition Citrulline Malate idealan je dodatak ako tražite proizvod koji vam daje energiju i izdržljivost potrebnu za postizanje svih vaših ciljeva kod treninga.

HX Nutrition Citrulline Malate ima glavni sastojak citrulin: neesencijalnu aminokiselinu koja pomiješana s jabučnom kiselinom, daje nevjerojatni boljitak na općoj razini, čineći je idealnim dodatkom za sportaše i atletičare, jer brzo poboljšava njihovu tjelesnu izvedbu.
L-citrulin je neesencijalna ili uvjetno esencijalna aminokiselina koju tijelo ne može sintetizirati u dovoljnim količinama, posebno u situacijama velikog napora i stresa te se mora nadoknaditi u većim količinama. Sinergistička kombinacija L-citrulina s jabučnom kiselinom poboljšava vaše performanse, odgađajući pojavu mišićnog umora, zahvaljujući činjenici da će povećati razgrađivanje bikarbonata, čime se suprotstavlja učinku mliječne kiseline i pogodujući eliminaciji amonijaka. Ova tvar se stvara u našim mišićnim tkivima kada izvodimo anaerobne vježbe i ima toksične učinke koji oštećuju vašu izvedbu. Ukratko, ako tražite poboljšanje tjelesne izvedbe u intenzivnim treninzima, citrulin malat iz HX Nutritiona postat će vaš omiljeni saveznik. Pokazalo se kako uzimanje dodataka prehrani s L-citrulinom polučuje brojne blagotvorne učinke te može poboljšati erekciju uslijed poboljšanja protoka krvi u organizmu i elastičnosti arterija.

Nutritivne  vrijednosti Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi
L-Citrulin DL-Malate 7 g
od kojih L-citrulin 4,76 g

Način primjene: Umiješati jednu priloženu mjericu (3,5 g) u 100-150 ml vodena dan.

Satav: L-Citrulin DL-Malate Savjet: Ne prelaziti preporučenu dnevnu dozu. Dodatak je prehrani i ne smije se koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Držati proizvod izvan dohvata djece. Ograničenja za upotrebu: Ne smiju koristiti mlađi od 18 godina.

Pakiranje primjerka: 300 g / 42 porcija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CITRULLINE MALATE 300 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *