TRIBULUS

30.00 KM

Dodatak prehrani na bazi tribulus tersestrisa. Čisti tribulus terrestris sa 90 % saponina

Ova se biljka tradicionalno koristila kao pomoćno sredstvo za povećanje razine testosterona. Svoju biološku aktivnost zahvaljuje svom kemisjkom sastavu bogatom flavonoidima, alkaloidima, fitosteroidima i glikozidima.

Iako su njegov glavni aktivan spoj saponini, posebno oni koji se nazivaju tipa furostanol, kojima se pripisuju njegovi učinci na spermatogenezu i lučenje testosterona.

Za one koji vježbaju i idu u teretanu, svaki trening proizvodi niz reakcija u tijelu. Na fiziološkoj razini dolazi do lučenja hormona, dok na fizičkoj razini dolazi do stimulacije mišićne mase. U tim je slučajevima neophodna odgovarajuća opskrba hranjivim tvarima kako bi se tijelo potaknulo da ih koristi u radu na regeneraciji, oporavku i rastu mišića.

Zahvaljujući Tribulus-u tvrtke HX NUTRITION to možemo postići i stoga on postaje jedna od najmoćnijih formula dostupnih na tržištu.

 

Zahvaljujući djelovanju na testosteron, Tribulus 90 % Saponini također potiču razvoj mišića podupirući procese povećanja mišićne mase.

 

Nutritivne

vrijednosti

Po porciji    

kapsuli

Po dnevnoj dozi

3 kapsule

Tribulus suhi ekstrat Saponina 700 mg

600 mg

2100 mg

1890 mg

 

 

Način primjene: uzeti 3 kapsule na dan, po mogućnosti uz obrok.

Sastav: Tribulus Tersetris (Tribulus Tersetris L-fruit) suhi ekstrakt 90% saponina). Sredstvo za povećavanje volumena (kalcij fosfat) želatina, sredstva za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezij stearat i silicij dioksid. Preporučena dnevna doza: 3 kapsule.

Skladištenje: čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Upotrebljivost primjerka: najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na pakiranju.

Pakiranje primjerka: 90 kapsula / 30 serviranja

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRIBULUS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *