HX NUTRITION

HX NUTRITION

HX NUTRITION

HX Nutrition je brend sportske prehrane koji je nastao iz spoja inovacije i kvalitete koju jamči Laboratorios Ferquisa u Toledu.

HX Nutrition nudi tržištu dvije linije proizvoda: HX Nutrition Premium i HX Nutrition Nature.

HX Nutrition Premium linija je rezultat iskustva velike vodeće tvrtke u svom sektoru. Zato ovaj asortiman nudi sportsku prehranu za najzahtjevnije sportaše, s najpriznatijim patentima na tržištu po svojoj kvaliteti. HX Nutrition je razvio svoju profesionalnu ponudu dodataka prehrani kako bi zadovoljio sve potrebe onih koji žele svoje tijelo isklesati do savršenstva.

HX Nutrition Nature linija rođena je iz spoja kvalitete inovacije i profesionalizma našeg sjajnog tima našeg certificiranog laboratorija, sve do dizajna ambalaže.

HX Nutrition Nature se razvija kako bi donijela osvježenje na tržištu u odnosu na konvencionalnu ponudu. Naša je filozofija podići kvalitetu na ekstremne razine, koristeći prvoklasne sirovine, uz izvrsnu topljivost i nevjerovatne okuse.

Proizvodnja svakog proizvoda, bez obzira kojoj liniji pripada, provodi se uvijek misleći na zdravlje i dobrobit potrošača ili sportaša. Stoga HX Nutrition postaje izvrsna opcija za svakog sportaša, profesionalnog sportaša, bodybuildera ili praktičara bilo koje tjelesne aktivnosti.

Laboratorios Ferquisa se sastoji od visokokvalificiranog kadra koji svakodnevno obavlja svjestan, motivirajući i profesionalni rad. To je sadržano u različitim odjelima: tehnički odjel, kvaliteta, istraživanje i razvoj, proizvodnja, skladište, logistika, komercijala, marketing i komunikacija.

Laboratorios Ferquisa ima proizvodne standarde regulirane GMP regulativom i certifikatom ISO 9001. Sve to jamči vrhunsku kvalitetu brenda HX Nutrition.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *