CHEESECAKE S UMAKOM OD BOBICA

CHEESECAKE S UMAKOM OD BOBICA

CHEESECAKE S UMAKOM OD BOBICA

SASTOJCI (PLEH Ø 20 CM):
PODLOGA:

  • 200 g WEIDER proteinskih keksa
  • 50g otopljenog maslaca

KREMA:

  • 30 g WEIDER Protein 80Plus Vanilla
  • 200 g svježih bobica
  • 250 g nemasnog kvarka
  • 200 g krem ​​sira
  • 80g maslaca
  • 3 jaja
  • 50 g ksilitola
  • Limunova korica od organskog limuna

UMAK:

  • 300 g smrznute mješavine bobičastog voća
  • 50 g ksilitola

PRIREMA:
1. Kolačiće jako sitno sameljite u blenderu, pomiješajte s otopljenim maslacem,
rasporedite smjesu po dnu kalupa i stavite u hladnjak.
2. Sve sastojke za nadjev osim bobičastog voća kratko izmiksati ručnim
mikserom. Ostavite smjesu da odstoji oko 30 minuta.
3. Operite bobičasto voće i zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva gornji/donji grijači.
4. Umiješajte bobičasto voće u smjesu od skute i izlijte ovu smjesu na podlogu od
keksa.
5. Kolač staviti peći u pećnicu cca 50 minuta.
6. Sve sastojke za preljev stavite u lonac i zakuhajte. Bobičasto voće jako usitnite
u pire ručnom miješalicom, pustite da tekućina kuha oko 10 minuta, procijediti
kroz cjedilo i ostaviti da se ohladi.
7. Nakon vremena pečenja ostavite kolač da se ohladi u pećnici.
8. Za posluživanje kolač od sira prelijte umakom od preljeva.

Nutritivna vrijednost          na 100 g
Energetska vrijednost             192 kcal
Ugljikohidrati                            13,4 g
Proteini                                     11,2 g
Masti                                            12 g

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *