Mass Gainer

48.00 KM

Mass Gainer iz Victory Endurance je protein koncentrat koji potiče povećanje mišićne mase. Ima kombinaciju četiri vrste zdravih ugljikohidrata, sirutke, zobene pahuljice i pšenice. On pruža aminokiseline razgranatog lanca, koje se bore protiv iscrpljenosti mišića i pojačavaju performanse tijekom redovite prakse izgradnje mišića.

Preporučena upotreba: uzmite 100 grama ovog praška pomiješano u 500 ml vode ili obranog mlijeka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Superiorana formula za nevjerojatne rezultate

  • 4 izvora ugljikohidrata visoke kvalitete
  • Multipicira dobitak mišićne mase
  • Visokokvalitetni protein sirutke

Mass Gainer Victory linije je koncentrat koji potiče povećanje mišićne mas. sadrži kombinaciju 4 vrste zdravih ugljikohidrata, sirutku, zobenu kašu i pšenicu. pruža aminokiseline razgranatog lanca, koje se bori protiv mišićne iscrpljenosti te poboljšava izvedbu tijekom redovite vježbe za izgradnju mišića. Mass Gainer Victory povećava Vašu mišićnu masu i pruža vam neograničenu energiju Mass Gainer je koncentrirani dodata dizajniran za poboljšanje vježbe u vrlo zahtjevnim disciplinama kao što je bodybuilding ili aerobno trčanje.

Omogući će sve potrebne nutrijente da povratite snagu, borite se protiv umora, ali povrh svega, činiti će da Vaši mišići rastu zahvaljujući svom sadržaju visokokvalitenih aminokiselina razgranatog lanca BCAA. Također ćete dobiti viokokvalitene ugljikohidrate koji osiguravaju da se ostvari idealno anaboličko okruženje koje je potrebno za toniziranje tijela i povećanje razine snage. Dolazi s praktičnom brizgalicom koja olakšava unos.

Vrijeme oporavka je ključno za razvoj mišića. kada se događa proces mišićne hipertrofije , tada mišići moraju ponovno izgraditi i razvitit svoj volumen i snagu. Mass Gainer iz Victory linije osigurava da dobijete sve potreben nutrijente tako da Vaše tijelo ima sve potrebne materijale za izgradnju tijela te da ostvari željeni volumen. Ovo se ostavruje kroz visoku razinu BCAA proteina i koncentrat ugljikohidrata, od kojeg se dobiva također visoka razina energije. Pruža sve one nutrijente koji nisu samostalno sintezirani, a koji su ključni za povećanje volumena mišića.

Razinu energije koju pruža Mass Gainer Victory linije jača njegove vrste ugljikohidrata, a to su pšenični škrob, zobena kaša, dekstroza i maltodekstrin.

Dodatno proteinu sirutke, dobivate važan izvor energije za jaku vježbu. Brzo je probavljivo, tako da njegove značajke djeluju rano u procesu oporavka mišićnog tkiva. Također stimuliraju proizvodnju zaliha glikogena, nakon čega se otpošta više inzulina kao dio procesa povećanja razine energije.

Upute: uzmite 100 grama ovog praška pomiješano u 500 ml vode ili obranog mlijeka.

Okus

Jagoda

Pakiranje

2kg

Proizvođač

Joe Weider Victory Endurance

Vrsta

Prah

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mass Gainer”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *