L-CARNITINA BOOSTER (ampule) 10 ml

2.00 KM

Dodatak prehrani sa sladilima na bazi L-karnitina  i Vitamina C. Brzo apsorbirajuća formula.

Lako eliminirajte masnoću iz svoje prehrane uz L-CARNITINE BOOSTER iz HX NUTRITION PREMIUM-a, sada također u bočicama prema vašim preferencijama konzumiranja. Ovaj L-karnitin smatra se jednim od najučinkovitijih prehrambenih sastojaka kako za oporavak sportaša, tako i za ljude koji slijede dijete ili programe kontrole tjelesne težine, budući da igra bitnu ulogu u energetskom metabolizmu. Glavna funkcija L-karnitina je prijenos dugolančanih masnih kiselina u mitohondrije radi njihove naknadne oksidacije. Odnosno, L-karnitin intervenira u procesu stvaranja topline koja uzrokuje peckanje

Prehrana, tjelesna aktivnost i pravilna suplementacija. Kombinacija ove tri strategije najprikladniji je način za zdravo mršavljenje i, što je najvažnije, održavanje kilograma nakon što postignemo cilj.

 

HX Nutrition okuplja najbolje i najučinkovitije dodatke kada je u pitanju promicanje mršavljenja i smanjenje tjelesne masnoće. Da bi se to postiglo, uključuje izbor najsnažnijih sastojaka koji različitim mehanizmima djeluju na mršavljenje.

 

Lako eliminirajte masnoću iz svoje prehrane uz L-CARNITINE BOOSTER iz HX NUTRITION PREMIUM-a, sada također u bočicama prema vašim preferencijama konzumiranja. Ovaj L-karnitin smatra se jednim od najučinkovitijih prehrambenih sastojaka kako za oporavak sportaša, tako i za ljude koji slijede dijete ili programe kontrole tjelesne težine, budući da igra bitnu ulogu u energetskom metabolizmu. Glavna funkcija L-karnitina je prijenos dugolančanih masnih kiselina u mitohondrije radi njihove naknadne oksidacije. Odnosno, L-karnitin je uključen u proces stvaranja topline koja uzrokuje sagorijevanje masti.

 

Bitan je čimbenik metabolizma lipida, a prirodno se nalazi u našoj prehrani. Može se uzimati prije vježbanja, čime se postiže maksimalna učinkovitost sagorijevanja masti. Ako radimo vrlo intenzivne treninge, to će nam također pomoći da se oporavimo od njih, a time i da postignemo naše ciljeve.

 

Oporavite se nakon vježbanja i lako sagorite masnoće uz L-CARNITINE BOOSTER iz HX NUTRITION PREMIUM!

 

Nutritivne

vrijednosti

Po ampuli    

10 ml

VRN*/ NRV**
L-Karnitn      2 g
Vitamin C 60 mg 75  %

 

 

 

 

 

VRN*/NRV ** referentne vrijednosti nutrijenata.

Sastav: L-Karnitin, zakiseljivač (limunska kiselina), askrobična kiselina (vitamin C), konzervans: kalijev sorbat, zaslađivač (sukraloz). Ne sadrži gluten.

Način primjene: Uzeti 1 ampulu na dan, najbolje 30-60 minuta prije treninga.

Preporučena dnevna doza: 1 ampula.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti! Dodatak prehrani se ne smije koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Nije za djecu i mlade osobe  ispod 18 godina, držati van njihovog dohvata!

Skladištenje:  Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Neotvoreno najbolje upotrijebiti: datum otisnut na pakiranju.

Pakiranje primjerka: 200 ml /20 ampula od 10 ml..

 

 

 

Aroma: limun

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “L-CARNITINA BOOSTER (ampule) 10 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *