All Day Energy 90 kaps

31.00 KM

PRIMJENA:
Uzmite 2 kapsule prije vježbanja te 2 neposredno nakon vježbanja.

PREPORUKE
Za maksimalnu učinkovitost kombinirajte Flex Free kako biste poboljšali stanje i zdravlje zglobova i tetiva.

PAKIRANJE:
Bočica od 90 kapsula-45 serviranja

S ciljem postizanja najviše razine zaštite za tijelo i ubrzavanja razdoblja oporavka, Victory Endurance je pripravio ALL DAY ENERGY.
Uz poboljšani oporavak nakon treninga, ovaj dodatak pruža važnu funkciju detoksikacije.
 
Prednosti uzimanja ALL DAY ENERGY
Pored znatne opskrbe vitaminima i mineralima tu je i jednaka količina esencijalnih nutrijenata. Ove vrste dodataka postali su ključni za izvedbu jer sportaši izgore znatno više kalorija nego prosječna osoba na dnevnoj bazi. Razina potrošnje u tijelu raste dok se napor povećava. Znojenje npr. ubrzava oslobađanje minerala u tijelu. Dok se poveća fizički napor potrebno je nadopuniti potrošene vitamine u tijelu. Nadalje, ALL DAY ENERGY pruža važnu zaštitu antioksidansa zahvaljujući koncentraciji vitamina A,C i E, mineralu seleniju te EGCG koji se nalazi u zelenom čaju. Ovi nutrijenti djeluju kao moćni antioksidansi, ali koja je funkcija ovih antioksidansa? Jednostavno rečeno oni djeluju da bi spriječili razvijanje slobodnih radikala (opasne kemikalije koje se prirodno stvaraju, a za koje se vjeruje da imaju ulogu u mnogim teškim bolestima) koje se mogu stvoriti tijekom intezivnog vježbanja. Ove vrste oštećenja postaju mučni te dovode do boli i oticanja mišića. Osim donošenja štete u oporavku razine glikogena, oštećenja mogu također biti štetna za DNA, smanjiti aerobični kapacitet te time umanjiti razinu izvedbe tijela.
 
– Minerali su uključeni za razne regulatorne funkcije te pomažu u izgradnji mnogih različitih struktura tkiva: oni izgrađuju kosti i zube, kontroliraju tjelesne tekućine, formiraju enzime i hormone vezane za metabolizam, a neki su antioksidansi.
 
– Vitamini su ključni za održavanje dobrog zdravlja tako da će nedostatak nesumnjivo dovesti do problema sa zdravljem. Nadalje utiču na metabolizam i kao što je navedeno prethodno, neki su moćni antioksidansi ( A,C i E ).
 
Imajući sve ovo na umu ALL DAY ENERGY osigurava dostatne zalihe energije tijekom dana te sprječava ikakve nedostatke ključnih vitamina i minerala, ujedno održavajući odgovarajuću razinu nutrijenata.
PRIMJENA:
Uzmite 2 kapsule prije vježbanja te 2 neposredno nakon vježbanja.
PREPORUKE
Za maksimalnu učinkovitost kombinirajte Flex Free kako biste poboljšali stanje i zdravlje zglobova i tetiva.
PAKIRANJE:
Bočica od 90 kapsula-45 serviranja
Proizvođač

Joe Weider Victory Endurance

Vrsta

Kapsule

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “All Day Energy 90 kaps”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *