CHEESECAKE S UMAKOM OD BOBICA

CHEESECAKE S UMAKOM OD BOBICA

CHEESECAKE S UMAKOM OD BOBICA

SASTOJCI (PLEH Ø 20 CM):

PODLOGA:

  • 200 g WEIDER proteinskih keksa
  • 50g otopljenog maslaca

KREMA:

  • 30 g WEIDER Protein 80Plus Vanilla
  • 200 g svježih bobica
  • 250 g nemasnog kvarka
  • 200 g krem ​​sira
  • 80g maslaca
  • 3 jaja
  • 50 g ksilitola
  • Limunova korica od organskog limuna

UMAK:

  • 300 g smrznute mješavine bobičastog voća
  • 50 g ksilitola

PRIREMA:

  1. Kolačiće jako sitno sameljite u blenderu, pomiješajte s otopljenim maslacem, rasporedite smjesu po dnu kalupa i stavite u hladnjak.
  2. Sve sastojke za nadjev osim bobičastog voća kratko izmiksati ručnim mikserom. Ostavite smjesu da odstoji oko 30 minuta.
  3. Operite bobičasto voće i zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva gornji/donji grijači.
  4. Umiješajte bobičasto voće u smjesu od skute i izlijte ovu smjesu na podlogu od keksa.
  5. Kolač staviti peći u pećnicu cca 50 minuta.
  6. Sve sastojke za preljev stavite u lonac i zakuhajte. Bobičasto voće jako usitnite u pire ručnom miješalicom, pustite da tekućina kuha oko 10 minuta, procijediti kroz cjedilo i ostaviti da se ohladi.
  7. Nakon vremena pečenja ostavite kolač da se ohladi u pećnici.
  8. Za posluživanje kolač od sira prelijte umakom od preljeva.

 

Nutritivna vrijednost     na 100 g

Energetska vrijednost       192 kcal

Ugljikohidrati                   13,4 g

Proteini                             11,2 g

Masti                                    12 g

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *