ISO ENERGY 900 g

42.00 KM

Iso Energy 900 g naranča-mandarina, limun

Očisti
Revolucionarna formula koja kombinira jednostavne i složene ugljikohidrate, aminokiseline, antioksidanse i elektrolite. Posebno dizajnirana za ponovnu hidrataciju tijela, optimizira, povećava snagu tijekom vježbanja.
Ako igrate ili vježbate sport u kojem je važna izdržljivost, ISO-ENERGY je definitivno proizvod za vas.
Njegova nevjerojatna kombinacija sastojaka uključuje:
 
Kompleks ugljikohidrata: matrica kompleksa od jednostavnih i složenih ugljikohidrata koja poboljšava apsorpciju i iskorištavanje energije u stanicama tijela te također pruža brzu hidrataciju.
– L-glutamin: to je esencijalna aminokiselina za obnavljanje mišićnog tkiva i pomoganje oporavka tijela. Također poboljšava funkcioniranja imunološkog sustava i smanjuje sindrom prekomjernog vježbanja.
– Elektroliti: tijekom produženih razdoblja vježbanja tijelo gubi velik broj elektrolita kroz znoj i urin. Najvažniji su
Kalcij: između ostalog on ima vitalnu ulogu u kontrakciji i opuštanju mišića, prijenosu podražaja u živcima i izlučivanju hormona
Kalij: važan u prijenosu glukoze u mišićne stanice
Magnezij: čini dio od više od 300 enzima te je povezan s prijenosom živčanih impulsa, mišićnom kontrakcijom i proizvodnjom ATP-a (energetska molekula)
Natrij i klor: ovi su ključni u pravilnoj regulaciji balansa hidratacije tijela.
 
-Vitamin C: igra važnu ulogu u sportovima izdržljivosti, zahvaljujući svojoj antioksidansnoj sposobnosti u uklanjanju slobodnih radikala, kao i regulatora u sintezi kolagena te štiti imunološki sustav.
 
PRIMJENA:
U sportovima u kojima je važna izdržljivost uzmite jedno serviranje ( 30 g) svakih 45 minuta intezivnog vježbanja.
PREPORUKE:
Kada vježbate manje od 1h preporučavamo vam konzumiranje jednog serviranja 30 minuta prije vježbanja kako bismo zajamčili odgovarajuću razinu energije i elektrolita tijekom vježbanja.
PAKIRANJE I OKUSI:
900g – 30 serviranja,vrećica 30g (samo okus naranče)/ – naranča-limun-borovnica.
Okus

Limun, Mandarina

Proizvođač

Joe Weider Victory Endurance

Vrsta

Prah

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ISO ENERGY 900 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *