HX NUTRITION GLUTAMINE +BCAAS 4.3.2. 500 g

52.00 KM

HX Nutrition Glutamina + BCAAS 4.3.2 posebno je razvijen tako da jamči brz i učinkovit oporavak mišića kod svih sportaša i atletičara koji prakticiraju zahtjevne treninge.

Njegova formula uključuje najvažnije aminokiseline kada je u pitanju poticanje sinteze proteina i rekonstrukcije oštećenih mišićnih vlakana: visoka čistoća L-glutamina i aminokiseline razgranatog lanca u omjeru 4:3:2 (l-leucin, l-izoleucin i l-valin). Sprječava gubitak mišićne mase i jamči naknadni oporavak mišića, jača imunološki sustav i štedi mišićni glikogen. Ovaj proizvod može se konzumirati prije, tijekom i nakon treninga.

BCAA su esencijalne aminokiseline koje tijelo mora potražiti izvan hrane ili dodataka i izvora proteina u vašoj prehrani, dok je glutamin neesencijalna aminokiselina koja se prirodno pojavljuje u tijelu i najčešće se nalazi u mišićima. Isprobajte GLUTAMIN + BCAA 4:3:2 iz HX NUTRITION linije i spriječite oštećenje mišića prouzročeno intenzivnim sportom.

 

Nutritivne

Vrijednosti

Po porciji    

(5 g)

VRN*/ NRV**
L-Glutamin 2,51 g
L-Leucin 1,07 g
L-Valin 801 mg
L-Izoleucin 539 mg
Vitamin B6 0,7 mg 50 %
Folna kiselina 100 µg 50 %

VRN*/NRV** nutritivna referentna vrijednost vitamina i minerala.  Sastav: L-glutamin, L-leucin, L-valin, L-izoleucin, aroma, zaslađivači (sukraloza), bojilo E-124, piridoksin hidroklorid (vitamin B6) i Vitamin B9 (folna kiselina).

Preporučena dnevna doza: 5 grama.

Način primjene: 5grama (jedna i po  priložena mjerica) pomiješati sa 25ml vode prije intezivnog treninga. Savjet: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne bi se trebali koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Držite proizvod izvan dohvata male djece! Boja: Upotrebljivost primjerka: najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na pakiranju. Pakiranje primjerka: 500grama/100 serviranja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HX NUTRITION GLUTAMINE +BCAAS 4.3.2. 500 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *