Super Nitro Whey

70.00 KM135.00 KM

Piti jedan shake (30g u 300ml poluobranog mlijeka) nakon treninga.

 

Pakiranje: 1 i 2,2 kg.

Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznake: ,

100% Whey i Izolat

– Protein s maksimalnom biodostupnošću
– Bogat BCAA
– Instant rastvaranje

Super Nitro Whey je 100% izolata sirutke i koncentrirani protein, dobiven kroz najnaprednijie procese mikro i ultra filtracije koji su dostupni na trežištu. formuliran da hrani mišiće u svoj fazi razvoja, ideal je po završetku treninga, kada mišići koji su radili trebaju odgovarajuću opskrbu nutrijentima da ostvare maksimalan mišićni razvoj. Pored toga što pružaju mišićima aminokiselina potrebne za njihov rast Super Nitro Whey je bogat  L-glutaminom koji nužan za osiguravanje optimalnog mišićnog oporavka poslije vježbanja. U svom sastavu se ističe:

  • 100% sirutka i izolat: procesi mikro i ultrafiltracije koji se koriste za formulaciju ove dopune proteina osiguravaju maksimalnu kvalitetu Super Nitro Whey proteina. Kombinacija koncentrata i izolata iz sereuma omogućava  da se dobije izvor proteina bogat aminokiselinama razgranatog lanca BCAA, koje imaju ključnu ulogu u mišićnom opravku poslije vježbanja.
  • L-glutamin: aminokiselina u obilju u mišićnom tkivu ključna za optimiziranje procesa mišićnog oporavka nakon vježbanja. smanjuje mišićni katabolizam i razvija važnu ulogu u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava.
  • Vitamin B6: sudjeluje u sintezi proteina što ga čini ključnim za svakog sportaša koji se bavi sportom koji uključuje značajno trošenje mišića.
  • Kalcij:  to je mineral koji je najviše prisutan u organizmu. Sudjeluje u mnogim vitalnim funkcijama, među kojima su kontrakcija mišića te mehanizam opuštanja.

Super Nitro Wheyje idealan za razdoblje visokointezivnih treninga, u kojem vaše potrebe za proteinima moraju biti zadovoljene.

Upute: Uzmite 1 smjesu (30g s 300 ml poluobranog mlijeka) nakon vježbanja.

 

 

Okus

Čokolada

Pakiranje

1kg, 2.27kg

Nutrition:

sadfasdhjfa asffsdj fsadjjfsad kgasdfjgkafsdgkfasdkaggkzsdgzkfasd fasdfsdafsadfsadfsadf

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Super Nitro Whey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *