BEST

Pure Creatin 100% Creapure

21.00 KM32.00 KM

Pure Creatine sadrži 100% Creapure kreatin monohidrat.

Pakiranja: 500g, 120kaps ili 200g

Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

100 % CREAPURE QUALITY

  • Najčišća formula kreatin monohidrat na svijetu
  • Patentirao AlzChem u Njemačkoj
  • Pomaže povećanju tjelesnih performansi u kratkotrajnim vježbama visokog inteziteta.

Šta je Creapure (kreatin monohidrat)?

Proizveden je od kompanije AlzChem u Njemačkoj. Creapure je široko poznat kao najčišći, najfiniji i najkvalitetniji mikronizirani kreatin monohidrat dostupan na tržištu. Creapure je potpuno slobodan od nečistoća i nusprodukata kao što su CRN (kreatinin), DCD (dicijandiamid), DHT (Dihydrotriazine). Creapure je 99.99% kreatin monohidrat, jedan od najvažnijih istraženih oblika kreatina u svijetu, dokazano je da pomaže kod vježbanja u studijama koje uključuju sportaše i rekreativce.

Za koga je Creapure prikladan?

Creapure® je prikladan za svakoga tko radi viježeb visokog inteziteta i traži način poboljšanja svoje fizičke performanse. Istraživanja su pokazala kako kretin monohidrat (Creapure) poboljšava performanse kod izvođenja kratih vježbi visokog inteziteta.

Kada koristitit Creapure?

Za maksimalnu iskoristivost, preporučujemo konzumiranje 5 g,  Creapure (prah) prije i odmah nakon vježbanja s mješavinom proteina sirutke ili isolata i ugljikohidrata.

Upute : (za kapsule) konzumirajte 4 kapsule Pure kretine s vodom prije vježbanja. Izbjegavajte miješanje kraetina sa vrućim napitcima, kiselim (sokovima) i proizvodima koje sadrže kofein, jer mogu utjecati na učinkovitost proizvoda. Nemojte koristiti više od 2 mjeseca. Preporučuje se napraviti razodblje stanke.

Upute : (za prah) Pomiješati 1 mjericu (3,4 g) sa 200 ml vode prije treninga i 1 mjericu (3,4 g) sa 200 ml vode nakon treninga tijekom 6 tjedana. Nakon toga uzeti pauzu između 2 do 4 tjedna

Pakiranje:

120 kapsula, 500 g,

Pakiranje

120kps, 200g, 500g

Proizvođač

Joe Weider Victory Endurance

Vrsta

Kapsule, Prah

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pure Creatin 100% Creapure”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *