Cell Max 1300g

44.00 KM

Cell Max

Kategorija: Oznaka:

Volumizator maksimalnog mišićnog rasta

  • Snažni volumizator stanica
  • S kretinmonohidratom + dekstroza + glutamin + BCAA
  • Maksimalan rast mišića

Cell Max kombinra najbolje nutrijente za najspektakularnije rezultate. Njegov veleičanstveni sastav uključuje:

Kretin monohidrat: povećava sintezu proteina i mišića, nužni volumen za potpuni oporavak. Daje dodatnu energiju potrebnu za napredak u svakodnevnom treningu.

Dekstroza (glukoza): Ovaj monosaharid je osnovna jedinica metabolizma. Dodaje se u omjerima pogodnim kao aktivator inzulina, koji će proizvesti maksimalni kreatin, ostatak od apsorpcije nutrijenata

L-glutamin: To je najobilnija aminokiselina u tijelu. Temeljna je za oporavak i rast mišića nakon intezivnog vježbanja. Osim toga, štiti nas jer jača naš imunološki sustav.

Aminokiseline razgranotog lanca (BCAAs): To su esencijalne aminokiseline: leucin, izoleucin ivalin; koje su zajedno sa glutaminom najobilnije u mišićnom tkivu. Dodane su u optimalnom omjeru 2: 1: 1, što je bitno u liječenju (oporavku) mišića nakon intezivne vježbe. Tijelo ih može koristiti kao izvor energije čime se štiti mišićna masa. Učinak volumiziranja mišićnih stanica maksimizira kreati i glutamin.

Inozitol: djeluje kao nosač vode i drugih hranjivih tvari unutar mišićne stanice, što će pomoći povećanju volumena. tkođer je bitan u metabolizmu masti  i također djeluje kao prijenosnik hormona. slobodne aminokiseline, vitamini i minerali: Dodani su za upotpunjavanje ove formule.

Sastojci: dekstroza, kreatinmonohidrat, L-glutamin, limunska kiselina, natrij bikarbonat, prirodna i/ili umjetna aroma,  magnezij karbonat, natrij, biljna ulja, L-lizin, L-leucin, silicij oksid, L-arginin,  aspart. kiselina, L-izoleucin, L-serin, L-valin, glicin, Vitamin E, (alfa-tokoferol), vitamin C (askrobinska kiselina9, vitamin B1 8tiamin), vitamin B6 (pirodoksin), vitamin B12 (cijanokobalamin), vitamin B3 8niacin), folna kiselina (vitamin B9), vitamin B7 (biotin), vitamin b5 (pantoteična kiselina)

Upute: za tjelesnu težinu nižu od 85 kg, uzimajte (40 g otopljeno u 400 ml vode) nakon treninga. Za težinu veću od 85 kg uzmite 2 serviranja dnevno.

Proizvođač

Joe Weider Victory Endurance

Vrsta

Prah

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cell Max 1300g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *